Gebruik jij een handleiding voor je cliënt ?

Nieuws

Een paar jaar geleden zou ik hard NEE geroepen hebben en had ik je ook meteen vertelt dat ik deze niet nodig heb. Al waren er altijd wel een paar cliënten waarbij ik stiekem....

hun handleiding wel had willen lezen. Nu gebruik ik hem bij iedere cliënt en helpt het ons beiden om makkelijker tot nog betere en blijvende resultaten te komen.

 

Handleiding??? UHHH??

Afstemmen op de cliënt is een groot goed in ons vak. Vaak doen we dit in de vorm van invoelen wat er met iemand aan de hand is en wat hij nodig heeft om zelf weer positief verder te kunnen.

De talentenscan is het middel om de handleiding van iemand "zichtbaar" te maken. Deze persoonlijke handleiding maakt helder wie hij van nature is en hoe je hem het makkelijkst, passend bij zijn manier, kan helpen. Het geeft inzicht welke van jouw unieke werkvormen aan zullen slaan en bij wat voor soort vragen hij het meest gebaad is.

Voor jouw cliënt is het fijn om zijn eigen handleiding te hebben omdat hij beter snapt wie hij is, waarom hij voelt, denkt en doet zoals hij zijn hele leven al doet. Hiermee groeit zijn zelfvertrouwen.

Heb je interesse in deze handleiding voor je cliënten en / of die voor jezelf kijk dan hier,  of stuur mij een bericht via nelly@talentwoman.nl en ik geef je graag meer uitleg.

 

Speciaal aanbod voor jou.

Alleen deze week (tot 7 augustus) geef ik je graag de mogelijkheid om je voor de oude prijs aan te melden voor de workshop en trainingen.