Vertel een collega 

Vertel een collega


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Voor coaches, therapeuten, hulpverleners en leerkrachten.

TalentProfs is de organisatie als het gaat om het aanboren en inzetten van talenten en kracht binnen de hulpverlening, coaching en therapie. Wij bieden geaccrediteerde workshops en trainingen aan, zowel individueel als in-company. Daarnaast bieden we supervisie en coaching trajecten voor hulpverleners die vragen hebben m.b.t. hun eigen ontwikkeling, loopbaan en gezondheid. Al onze activiteiten worden verzorgd door de beste professionals uit het vakgebied. Altijd onder supervisie van de oprichtster van TalentProfs; drs. Nelly ter Voert.

Wij geloven dat ieder mens talent heeft en dat het zijn ontwikkeling, welbevinden en succes ten goede komt als deze talenten herkent en ingezet worden. Dit geldt zowel voor hulpverleners als voor hun cliënten. Aansluitend bij de ontwikkelingen in het werkveld zoals het werken vanuit de eigen kracht van de cliënt en het passend onderwijs. Het ontdekken van de eigen talenten is altijd ons vertrekpunt.

Onze manier van werken is te kenmerken als praktijk gericht en helder. Er is een duidelijke koppeling tussen theorie en praktijk waarbij de praktijk leidend is. Werkvormen zijn eigentijds, eenvoudig en met een diepgaand effect.

Al onze workshops en trainingen zijn geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen en overkoepelende organisaties. Dit betekent dat je accreditatiepunten ontvangt na het volgen van ons aanbod. Per workshop of training staat de betreffende accreditaties aangegeven.