Onzekere cliënten echt in zichzelf laten geloven

Onzekere cliënten echt in zichzelf laten geloven

Je vindt het fijn om te werken vanuit talent. Er is een aantal cliënten bij wie dit moeilijk lukt, ze geloven niet in hun eigen kracht, zijn onzeker en maken ook jou onzeker.

Sommige cliënten zijn onzeker. Bij de een lukt het wel om ze hun talenten te laten ontdekken en bij de ander lukt dit niet. Ze blijven onzeker.

Jij ziet waar hun kracht zit, maar als je dit vertelt geloven ze dit niet. Ze lijken steeds meer te volharden in het niet zien van hun talenten.

Jij gaat op zoek naar andere werkvormen, gaat proberen om je cliënt te overtuigen en je hebt geen idee hoe je de weerstand bij je cliënt kunt verminderen.

En omdat jij het beste voor je cliënt wil geef je niet zomaar op en ben vooral jij hard aan het werk. Het gevolg is dat jij steeds onzekerder wordt en waarschijnlijk nog harder gaat werken. Intervisie zoekt en als het niet lukt steeds meer in een negatieve spiraal komt.

Je misschien wel afvraagt of je geschikt bent voor dit vak. Of dat je dit "soort" cliënten gaat mijden.

Leer in 1 dag hoe je onzekere cliënten hun talent kunt laten zien en voelen zodat jullie beiden vanuit jullie eigen kracht stappen kunnen blijven zetten.

Op dit moment kun je de training met korting (€ 148,- ) volgen omdat ik hem voor de eerste keer geef. De volgende keer zal de prijs € 178,- zijn.

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 12 personen.


Aanmelden

Eindhoven

Start data
  • 28 september 2018

Utrecht

Start data
  • 06 oktober 2018
Accreditaties
Accreditaties worden op dit moment aangevraagd.

Trainer

Deze training wordt verzorgd door Drs. Nelly ter Voert.

Zij heeft zich als gedragskundige gespecialiseerd in talent binnen hulpverlening en scholen.

Heb je vragen aan haar dan kun je haar bereiken via ntv@talentprofs.com